SÄLJANDE DISTRIBUTÖR
S T O C K H O L M | G Ö T E B O R G

Copper Street Innovation AB är ett företag som tillverkar drycker och livsmedel. Vi levererar i dagsläget till de största livsmedelskedjorna i Sverige. Våra varumärken består bland annat av The Nordic Soda Company (The Dirtwater Fox Brewery och Ekobryggeriet), FeastFood och Motown Pie Co. Vi är innovatörer som gillar att ha många bollar i rullning. Nu letar vi efter en driven, självständig och social säljande distributör. Är det dig vi söker?

The Nordic Soda Company

The Nordic Soda Company är ett litet företag som vill göra stordåd. Våra drycker är av hög kvalité, med ekologiska ingredienser och alltid med hjärtat i första hand. Vi gör det som känns bra i kroppen, helt enkelt. Tillsammans med våra varumärken The Dirtwater Fox Brewery och Ekobryggeriet är vi redo att ta över världen. På ett ödmjukt sätt, såklart.

Feast Food

Feast Food är ett fast food-koncept skapat av grundarna av The Nordic Soda Company AB och Youtube-duon LetsFeast. Feast Food sätter den mexikanska mattraditionen i fokus och riktar in sig mest mot tacos och tex mex.

Motown Pie Co

Motown Pie Co är Copper Streets senaste varumärke som föddes sommaren 2020. Motown Pie Co är ett café- och livsmedelskoncept med inriktning på färdigmat såsom pajer, piroger, lasagne etc. Allt tillverkas från grunden i vår matfabrik placerad i Motala vilket medför att vi hela tiden kan utveckla våra produkter utefter vad marknaden är intresserad av.

Dina arbetsuppgifter

Den här befattningen innefattar ett ansvar för försäljning och distribution inom ett givet distrikt. Du förväntas…

  • Verkställa arbetsuppgifter inom fältförsäljning på ett produktivt och effektivt sätt, utifrån gällande målsättningar och strategier.
  • Bidra till att skapa och underhålla relationer till de kunder som finns inom ditt område.
  • Planera och genomföra säljaktiviteter och följa upp ditt resultat.
  • Sälja in nyheter, kampanjer samt medverka vid ombyggnationer och event.
  • Säkerställa sortiment i butik, hyllplacering, exponering och utbildning av butikerna i våra produkter.

Du arbetar direkt under den ansvariga säljaren och har stora möjligheter att själv påverka ditt arbete. För dig som är driven och vill framåt är detta en bra möjlighet att utmana dig själv och utvecklas med rollen.

Vem är du?

Du är en driven person som med lätthet skapar god relation och dialog med såväl nya som välkända kontakter, vilket är A och O i tjänsten. Du blir vårt ansikte utåt så det är viktigt att du och dina värderingar speglar företagets.

Vidare är det av stor vikt att du är duktig på att planera och organisera ditt arbete samt att du inte är rädd för att arbeta. Om du har erfarenhet av att arbeta med distribution och försäljning till butik är det meriterande, men din personlighet och ditt driv att utvecklas är ännu viktigare. Eftersom distributionen utförs med lastbil så är det ett krav att du har C-kort och YKB-behörighet.

Kvalifikationer

  • C-körkort och YKB-behörighet
  • Du kommunicerar flytande på svenska i tal och skrift
  • Det är meriterande om du har arbetat med distribution och försäljning till butik

Lön

Fast grundlön och provisionsbaserad lön.

 

Vi önskar tillsätta tjänsten omgående och tar löpande emot ansökningar. Tjänsten är på heltid. Vi söker 1-2 personer till Stockholmsområdet och 1-2 personer till Göteborg.

Skicka din ansökan bestående av CV och personligt brev till jobba@nordicsoda.se. Märk ditt mail med ”Säljande Distributör” i ämnesraden. Vi hörs!

 

Nordic-Soda-logo

Say hi

mail: info@nordicsoda.se
+4611-49644150

Come see us

The Nordic Soda Company
Finspångsvägen 63
60213 Norrköping

Retailers

Are you a retailer and want to put an order?
order@nordicsoda.se

Top