A Third to the World
Förutom att driva ett framgångsrikt företag så är vårt mål att hitta nya sätt att ge tillbaka till världen. Vi lever efter devisen ”A THIRD TO THE WORLD”. Det betyder att vi ger tillbaka en tredjedel av bolagets vinster till miljön eller människor som behöver hjälp. För oss är det en självklarhet att vi som företagare måste ta ett större ansvar för att ha en värld kvar att tjäna pengar i. Självklart vill vi tjäna pengar, men inte till vilket pris som helst! Vi ger en tredjedel av vår vinst till små och stora organisationer som stödjer både sociala och miljöförbättrande projekt. Vi ser det som framtidens företagande!


En egensinning och annorlunda dryck!
Räven är ett listigt och klokt djur som väljer att gå sin egen väg.Det t änkte vi på när vi utvecklade The Dirtwater Fox ekologiska läskedrycker. Vi valde bort färgämnen och konserveringsmedel. Här samsas istället ekologiskt socker, frukt- och bäraromer, citronsyra med vatten och kolsyra. Läsken innehåller även mindre socker än vanlig läsk. Resultatet har blivit en egensinnig och annorlunda dryck med känsla för vad konsumenten uppskattar. Enkelt och smakfullt helt enkelt. Och du – vi pastöriserar också läsken för bra hållbarhet på naturlig väg. Smart eller hur? Läsken har EU-lövet som ekologisk märkning.


Smaken av svensk skog!
Har du någon gång känt smaken av svensk skog? I juni 2017 lanserade Ekobryggeriet sin ekologiska och svenskproducerade premiumtonic. En högkvalitativ tonic med smaksättning av bl.a. rabarber, fläder och granskott. Idag är Ekobryggeriet Nordic Tonic Sveriges främsta ekologiska premiumtonic och välkänd bland de svenska konsumenterna. Bland Ekobryggeriets produkter finns även en syrup framtagen tillsammans med aarke samt en tonicsorbé. Det finns även ett spännande samarbete med metalbandet In Flames! Dessutom en växande exportmarknad.


 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen