A Third to the World
 

Förutom att driva ett framgångsrikt företag så är vårt mål att hitta nya sätt att ge tillbaka till världen. Vi lever efter devisen ”A THIRD TO THE WORLD”. Det betyder att vi ger tillbaka en tredjedel av bolagets vinster till miljön eller människor som behöver hjälp. För oss är det en självklarhet att vi som företagare måste ta ett större ansvar för att ha en värld kvar att tjäna pengar i. Självklart vill vi tjäna pengar, men inte till vilket pris som helst! Vi ger en tredjedel av vår vinst till små och stora organisationer som stödjer både sociala och miljöförbättrande projekt. Vi ser det som framtidens företagande!

 


 

En egensinning och annorlunda dryck!
 

Räven är ett listigt och klokt djur som väljer att gå sin egen väg.Det tänkte vi på när vi utvecklade The Dirtwater Fox ekologiska läskedrycker. Vi valde bort färgämnen och konserveringsmedel. Här samsas istället ekologiskt socker, frukt- och bäraromer, citronsyra med vatten och kolsyra. Resultatet har blivit en egensinnig och annorlunda dryck med känsla för vad konsumenten uppskattar. Enkelt och smakfullt helt enkelt. Och du – vi pastöriserar också läsken för bra hållbarhet på naturlig väg. Smart eller hur? Läsken har EU-lövet som ekologisk märkning.

 

Smaken av svensk skog!
 

Ekobryggeriet lanserades våren 2017 och erbjuder idag Sveriges främsta ekologiska premiumtonic – och det är vi såklart orimligt stolta över! Ekobryggeriets tonic är både ekologisk och premium. Inte det ena eller andra, utan både och. Det är viktigt för oss att visa världen ett hållbart och ekologiskt sätt att producera produkter av högsta kvalitet. För oss är det en självklarhet och nu vill vi inspirera fler företag till att se möjligheterna med en hållbar produktion. Tonicen produceras i vad vi tycker är Sveriges vackraste fabrik på Österlen i södra Sverige. Ekobryggeriets Nordic Tonic innehåller inget mer än naturliga aromer, kolsyrat vatten, ekologiskt socker och citronsyra som surhetsreglerande medel. Samt tonicen bittra smak såklart. Tonicen verkar uppskattas av alla – från de ivriga hemmakockarna till bartenders på proffsnivå. Så kul tycker vi! 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen