We do organic premium tasty sustainable beverages.

Såhär gör vi

The Nordic Soda Company är ett litet företag som vill göra stordåd. Våra drycker är av hög kvalité, med ekologiska ingredienser och alltid med hjärtat i första hand. Vi gör det som känns bra i kroppen, helt enkelt. Tillsammans med våra varumärken The Dirtwater Fox Brewery, Ekobryggeriet, Norr och Järn är vi redo att ta över världen. På ett ödmjukt sätt, såklart. Hey ho, let’s go!

Ekologiskt

Vi producerar bara ekologisk tonic, läsk och glass.
Allt annat är ologiskt.

Hjärtat

Det vi gör, gör vi med hjärtat. Därför skänker vi
en tredjedel av vår vinst till sociala- och miljöförbättrande projekt via devisen som vi kallar A Third to the World.

Våra varumärken

En ekologisk kaxig läsk

Räven är ett listigt och klokt djur som väljer sin egen väg. Vi tänkte på det när vi utvecklade The Dirtwater Fox Brewery. Vi tog bort alla färgämnen och konserveringsmedel. Resultatet har blivit en ekologisk, självsäker och annorlunda läsk med en känsla av vad konsumenten uppskattar.

Premiumtonic med smak av svensk SOMMAR

Har du någonsin känt smaken av den svenska sommaren? Ekobryggeriet erbjuder Sveriges främsta ekologiska premiumtonic. Det är vi såklart väldigt stolta över. Tonicen är producerad i den finaste fabriken vi sett, på Österlen i Sverige. Reko, eko och premium helt enkelt! 

TÖRSTSLÄCKANDE FUNKTIONSDRYCK​

En vitaminberikad och lättdrucken törstsläckare med fräscha smaker, låg sockerhalt och som hjälper kroppen att återställa vätskebalansen.
För varje Norr du köper doneras doneras en enhet vätskeersättning till dem som behöver det mest via Rädda Barnen.

0% ALKOHOL 100% smak

Järn kokas omsorgsfullt fram i vackra kopparpannor på fina örter och kryddor. Vi lägger stor vikt vid att produktionen alltid skall hålla högsta kvalitet därför får också våran tillverkningsprocess ta tid, det blir helt enkelt bättre då.0% Alkohol 100% smak.

Om oss

om-oss

The
"humble brag".

Vi kallar oss drömmare. Vi vill väldigt mycket. Hela dryckesresan började med tre killar från Norrköping som ville utmana läskgiganterna med en bättre läsk, som också var ekologisk. Tre år senare har Dirtwater Fox Brewery etablerats i hela Sverige och blivit en läskfavorit hos såväl kids som vuxna. En dröm om en ekologisk premiumtonic föddes. Två år senare är Ekobryggeriet den givna drinkmixen hos bartenders och hemmakockar. Vi är ett litet företag med brinnande ambitioner och mycket vilja. Underskatta inte gänget från Norrköping, är allt vi har att säga!

Nyheter

Senaste nytt

2023-03-02

Kallelse till extra bolagsstämma för Ekobryggeriet i Sverige AB.

Aktieägare i Ekobryggeriet i Sverige AB, 559257-5467, kallas till extra bolagsstämma vilken kommer hållas på Finspångsvägen 63, 602 13 Norrköping den 3 april 2023 klockan 08.00. Läs mer här!

2023-01-09

Umida förvärvar Ekobryggeriet

Umida Group AB (publ) (”Bolaget” eller ”Umida”) har idag ingått bindande överlåtelseavtal med Ekobryggeriet i Sverige AB om förvärv av det inom premiumtonic marknadsledande varumärket Ekobryggeriet. Läs mer här!

2022-06-23

Ny FOX med
I just Want To Be Cool

Tillsammans med I just Want To Be Cool släpper vi en ny FOX en briljant, SUPERCOOLA, helt galet goda SLURK! Finns att köpa på ALLA Hemmakväll i hela Sverige! 

2022-07-05

Ekobryggeriet Drinkmixers lagom till semestern!

Nu släpper vi Ekobryggeriet drinkmixers i smakerna: Ginger Ale, Bitter Lemon, Pink Grapefruit and Ginger Beer. Supergoda och självklart ekologiska! Perfekt för sommarens soliga dagar!⁠

2020-09-25

NY SERIE: Nordic Sodas!

Till tonic-familjen ansluter nu en ny produktserie: Nordic Sodas! Här finner du Nordic Apple och Cola Bianco, som båda fungerar ypperligt för sig själva, men också helt fantastiskt som drinkmixers. Du hittar dem på utvalda ICA-, Hemköp- och Willysbutiker.

Vi finns hos

ICA-logo
Axfood-logo
Coop-logo

Säg hej

mail: info@nordicsoda.se
tel: 011-4964150

Hälsa på

The Nordic Soda Company
Finspångsvägen 63
602 13 Norrköping

återförsäljare

Är du återförsäljare och vill lägga en order?
order@nordicsoda.se

Nordic-Soda-logo
Top