We do organic premium tasty sustainable beverages.

Come and visit us at International Green week (Grüne woche) in Berlin!

Från 20 till 29 januari hittar du oss på IGW 2023, Green Week i Berlin. Läs mer om vårt deltagande här!

Vom 20.01. bis 29.01. sind wir auf der IGW 2023, Grüne Woche in Berlin, zu finden. Mehr über unsere Teilnahme lesen Sie hier!

Såhär gör vi

The Nordic Soda Company är ett litet företag som vill göra stordåd. Våra drycker är av hög kvalité, med ekologiska ingredienser och alltid med hjärtat i första hand. Vi gör det som känns bra i kroppen, helt enkelt. Tillsammans med våra varumärken The Dirtwater Fox Brewery och Ekobryggeriet är vi redo att ta över världen. På ett ödmjukt sätt, såklart. Hey ho, let’s go!

Ekologiskt

Vi producerar bara ekologisk tonic, läsk och glass.
Allt annat är ologiskt.

Hjärtat

Det vi gör, gör vi med hjärtat. Därför skänker vi
en tredjedel av vår vinst till sociala- och miljöförbättrande projekt via devisen som vi kallar A Third to the World.

Våra varumärken

En ekologisk kaxig läsk

Räven är ett listigt och klokt djur som väljer sin egen väg. Vi tänkte på det när vi utvecklade The Dirtwater Fox Brewery. Vi tog bort alla färgämnen och konserveringsmedel. Resultatet har blivit en ekologisk, självsäker och annorlunda läsk med en känsla av vad konsumenten uppskattar.

Premiumtonic med smak av svensk skog

Har du någonsin känt smaken av den svenska skogen? Ekobryggeriet erbjuder Sveriges främsta ekologiska premiumtonic. Det är vi såklart väldigt stolta över. Tonicen är producerad i den finaste fabriken vi sett, på Österlen i Sverige. Reko, eko och premium helt enkelt! 

Om oss

om-oss

The
"humble brag".

Vi kallar oss drömmare. Vi vill väldigt mycket. Hela dryckesresan började med tre killar från Norrköping som ville utmana läskgiganterna med en bättre läsk, som också var ekologisk. Tre år senare har Dirtwater Fox Brewery etablerats i hela Sverige och blivit en läskfavorit hos såväl kids som vuxna. En dröm om en ekologisk premiumtonic föddes. Två år senare är Ekobryggeriet den givna drinkmixen hos bartenders och hemmakockar. Vi är ett litet företag med brinnande ambitioner och mycket vilja. Underskatta inte gänget från Norrköping, är allt vi har att säga!

Nyheter

Senaste nytt

2021-01-08

Vi söker: Säljande Distributör!

Just nu söker vi efter en driven Säljande Distributör till Copper Street Innovation AB. Känner du dig träffad? Läs mer och skicka in din ansökan här!

2020-09-21

Vi söker: Produktchef!

Just nu söker vi efter en briljant produktchef till Copper Street Innovation AB. Känner du dig träffad? Läs mer och skicka in din ansökan här!

2020-04-24

Störst i Sverige!

Jämfört med våra konkurrenter tar vi flest marknadsandelar i dagligvaruhandeln på den svenska marknaden, i kategorin premium tonic. På tre år har vi blivit störst i Sverige*. Det är vi jäkligt stolta över. Sett över det senaste rullande helåret är vi nummer två.** Kan vi bli störst i världen? Det återstår att se. Läs mer på ekobryggeriet.se!

2020-09-25

NY SERIE: Nordic Sodas!

Till tonic-familjen ansluter nu en ny produktserie: Nordic Sodas! Här finner du Nordic Apple och Cola Bianco, som båda fungerar ypperligt för sig själva, men också helt fantastiskt som drinkmixers. Du hittar dem på utvalda ICA-, Hemköp- och Willysbutiker.

2020-08-28

NY SMAK: Soda Pop!

Tillsammans med Pinchos har vi tagit fram nya, otroliga Soda Pop! En söt och lekfull Fox som vi bestämt tror kommer klättra sig uppåt till att bli en storfavorit. Det har den iallafall redan blivit för oss…  

Vi finns hos

ICA-logo
Axfood-logo
Coop-logo

Säg hej

mail: info@nordicsoda.se
tel: 011-4964150

Hälsa på

The Nordic Soda Company
Koppargatan 18
60223 Norrköping

återförsäljare

Är du återförsäljare och vill lägga en order?
order@nordicsoda.se

Nordic-Soda-logo
Top