GRÜNE WOCHE
20 - 29 JANUARI 2023, MESSE BERLIN

Det är viktigt för oss att visa världen ett hållbart och ekologiskt sätt att producera produkter av högsta kvalitet. För oss är det en självklarhet och vill nu inspirera fler företag till att se möjligheterna med en hållbar produktion. Vi har självklart mycket kvar att lära men tycker det viktigaste är att börja någonstans! Alla kan och bör bidra till en mer hållbar värld.

Våra framgångar inom Sveriges gränser har varit stora sedan vi startade vår resa. Den 20 till 29 januari 2023 kommer vi att ställa ut våra produkter på den tyska mat & dryckesmässan Grüne Woche (IGW) – för att lära känna den tyska publiken och skapa större förståelse för den tyska marknaden.  

Om mässan

Internationale Grüne Woche Berlin (IGW) är en stor konsumentmässa för mat, dryck, trädgård- och jordbruksprodukter. Mässan arrangeras i Berlin sedan 1926. Mässan besöks av runt 400 000 besökare (2020), varav 90 000 betecknas som fackbesökare (över 25 000 inom mat och handel). 

Mässan är en konsumentmässa men spelar även en tung jordbrukspolitisk roll med ett omfattande parallellt program av konferenser och möten, många internationella lantbruksministrar och statssekreterare medverkar. 

Den svenska representationsmontern

Det svenska deltagandet på mässan är en representationsmonter, det vill säga en gemensam representation av Sverige som livsmedelsproducent, med särskilt fokus på ekologisk produktion. Till skillnad från en mer traditionell samlingsmonter där deltagande företag på egna avgränsade ytor marknadsför enbart sitt eget företag så visar Sverige med representationsmontern ett urval av goda representanter för vad hela landet kan erbjuda. 

Den svenska representationsmontern anordnas och projektleds av Jordbruksverket. Du kan läsa mer om satsningen här!

Om vårt deltagande

Vi, The Nordic Soda Company, ser Grüne Woche som ett ypperligt tillfälle att lära känna den tyske konsumenten och skapa större förståelse för den tyska marknaden. 

Vi kommer att ställa ut produkter från båda våra varumärken, tonic från Ekobryggeriet och läsk samt Crush från Dirtwater Fox Brewery. Vad gäller vår tonic kommer vi också att erbjuda Gin & Tonic drinkar tillsammans med Gin-producenten Stockholms Bränneri. 

Tyskland är en viktig exportmarknad för oss och vi hoppas att mässan ska ge oss viktiga insikter och kunskap för att fortsätta vår expansion i landet. 

Kontakt

Har du frågor om eller önskar höra mer om vårt deltagande? Varmt välkommen att kontakta Louise Björklund på louise@nordicsoda.se.

Säg hej

mail: info@nordicsoda.se
tel: 011-4964150

Hälsa på

The Nordic Soda Company
Finspångsvägen 63
60213 Norrköping

återförsäljare

Är du återförsäljare och vill lägga en order?
order@nordicsoda.se

Nordic-Soda-logo
Top